Dette er min Art Journal-blog. Her kommer jeg til å legge ut mine inspirasjoner, sider og ellers alt som har med ArtJournaling å gjøre.

onsdag 21. oktober 2009

Varm i hjertet - heartwarming

Åshild fortsetter med å inspirere og utfordre til ArtJournal hun! Og denne uken er det dette vi skal gjøre:

Tema for ukens side er ”Gode minner”. Jeg vil at du skal ha fokus på hendelser som av en eller annen grunn har satt varige spor, opplevelser som gjør deg varm i hjertet. Kanskje de fyller deg med latter, eller varme, eller kanskje stolthet? Det kan være opplevelser fra reiser, fest eller hverdag. Ordet ”varm” skal være med på siden din, og denne gangen vil jeg at du skal bruke klistremerker for å skrive en del av (eller hele) teksten. Jeg vil også at du bruker silkepapir. Og ukens teknikkutfordring er å bruke tegning – Bruk lilla som farge. Få også med rektangelformen på en eller annen måte. Du skal bruke et printet bilde, blomster som pynt og i tillegg skal du benytte blekk.

Og her er min side!!
Tenk jeg har tegnet... uten tusjer først... hi hi. Blomstene har jeg tegnet med mine ProMarkere, silkepapiret er et lilla ark med prikker, blekk er den svarte kanten rundt. Jeg blir varm i hjertet når jeg møter sjelefrender. Når du bare kjenner at han/henne er bare så hærlig - skulle tro vi hadde kjent hverandre lenge!!! Har møtt flere slike i mitt liv - Einar er jeg jo gift med også!

Det er litt spesielt - ikke sant Ida?

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny blogg!!
  Mye flott og spennende her!

  SvarSlett
 2. så flott løsning også denne gang :)

  SvarSlett
 3. tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen det varmer :)
  har alltid vært skeptisk til å tegne, men kasta meg ut i det, og det gikk jo ganske bra ;) Er nok som Åshild sier., det er viktig å kaste vekk noen av disse prestasjonstantene :) Gleder meg til å se din løsning på denne ukes Ti i skuddet.

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer! Så legg gjerne igjen noen ord, så kan jeg titte innom deg også:0)
>Tusen takk!!!