Dette er min Art Journal-blog. Her kommer jeg til å legge ut mine inspirasjoner, sider og ellers alt som har med ArtJournaling å gjøre.

søndag 1. november 2009

Vennskap

Denne uken er temaet på Kreativ dagbok ”Venner for livet”. Vi har noen venner vi har kjent helt siden vi var små, andre som vi kanskje nettopp har truffet. Likefullt – begge kategorier kan inneholde mennesker vi ønsker å beskrive som venner for livet. Det er virkelig noe å være takknemlig for! Bruk ukens ufordring til å hylle vennskapet. Du kan hylle én spesiell venn, hele lista du har på facebook eller vennskap som tema – det er helt opp til deg. Jeg vil at ordet ”alltid” skal være med på siden din, og (deler av) teksten din skal være skrevet på PC. Dekorer bakgrunnen din med scrappepapir/restepapir. Og denne uken er teknikkvalget noe som absolutt alle kan klare; potettrykk. La turkis prege uttrykket ditt, pynt med pyntebånd og bruk streker som dekorelement. Jeg vil også se et bilde eller fler fra enn avis, og bruk decoupagelim på en eller annen måte.


Her kommer min side. Litt rotete bakgrunn når jeg tok bilde, men lette etter godt lys. Og pulten var litt rotete etter å ha kommet hjem fra Mosjøen! Tusen takk for utrolig kjekk kursgruppe på ArtJournalkurset mitt! Håper dere fortsetter!!!

2 kommentarer:

  1. Flottings, Torill! Jeg skal legge inn bildet med én gang :)

    SvarSlett
  2. så knall din løsning ble, alltid morro å se hvor forskjellige sidene blir :)
    lykke til med denne ukas utfordring :)

    SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer! Så legg gjerne igjen noen ord, så kan jeg titte innom deg også:0)
>Tusen takk!!!