Dette er min Art Journal-blog. Her kommer jeg til å legge ut mine inspirasjoner, sider og ellers alt som har med ArtJournaling å gjøre.

søndag 29. august 2010

Hva er din hemmelige drøm?


Vi i ScrappeHuset har en skikkelig kul utfordring. Vi vil at du skal scrappe i herlig Tim Burton-stil! "Hæ, Tim Burthvem?!", tenker du kanskje.

Her får du en hjelpende hånd. Tim Burton - verdens mest helsprøe, geniale og fantasifulle filmregissør. Han står bak filmer som: Edward Saksehånd, The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride, Sleepy Hollow, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, Coraline, Batman, Planet of the Apes, Charlie og sjokoladefabrikken og Alice i eventyrland, for å nevne noen kjente.

Bare ta en titt inn i Huset, og bli inspirert av hans utrolige kreative verden.

Det har vi blitt - og her kommer mitt resultat.
Jeg har lest "Pippi Power" av Gitte Jørgensen i sommer (oppfordrer alle til å gjøre det samme)! Fantastisk inspirerende om å gjøre noe med det du drømmer om! Så denne siden er inspirert av både Pippi og Tim!! (Tror kanskje de er litt like...)Hvilken drøm gjør deg svimmel?
Hva ville du gjort, hvis du var en Pippi???

1 kommentar:

  1. Wooow for en fantastiske side(r) er sååå lykkelig at jeg har funnet siden din, tusen takk for at du la igjen spor etter deg. Her kommer jeg tilbake det er helt sikkert! Du er utrolig dyktig!!

    SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer! Så legg gjerne igjen noen ord, så kan jeg titte innom deg også:0)
>Tusen takk!!!