Dette er min Art Journal-blog. Her kommer jeg til å legge ut mine inspirasjoner, sider og ellers alt som har med ArtJournaling å gjøre.

fredag 26. august 2011

Live the life...

For noe tid tilbake fikk vi i ScrappeHuset via Mona, tidligere daglig leder av Fix Idé, noen bokser med Pan Pastels fra Global Hobby til å leke oss med.


Fra Global Hobby sin nettside:
Formålet med Pan Pastel er at kunstneren enkelt kan hente, påføre og kontrollere pastellen som om man maler. Pastellen påføres med Sofft svampredskaper som er utviklet spesielt til dette. Man har bokstavelig talt tatt stiften fra pastellen, og har oppnådd en ekstra bløt pastell som hadde vært så bløt i stiftform at det ikke hadde vært mulig å holde den. Gjør det enkelt å blande farger, og gir en nesten støvfri påføring.

Pan Pastel inneholder kun de beste pigmentene med utmerket lysekthet, og minimalt med bindemiddel og fyllstoff. Det resulterer i meget intense og fargesterke farger som avgir lett farge og støver minimalt. Fikseres som vanlige pasteller.
Pan Pastels har en stund vært kjent og kjært blant de som sysler med art journaling, og nå har også vi scrapperne lagt vår elsk på dette herlige produktet.


Her er hva jeg har tryllet fram med bruk av PanPastels:
Det ble en ArtJournal-side.

Jeg har "malt" med mine PanPastel. Dekket hele siden med Gesso først og så med PanPastel. Lys farge først og markere ytterst. Fikserte dette med FixIt-spray. Tegnet rundingene etterpå med turkisfargen.

Sponsorbruk:
PanPastel fra Fix Ide Hobby (Diarylide Yellow, Orange,Turquoise shade
Papirloftet - klistremerker
Tattered Inspiration - blomsterbildet
Studio Calico
- luftballong
Andrine & Marens Landhandleri - tape


Titt innom ScrappeHuset for å se hva de andre jentene har fått til!

4 kommentarer:

 1. WOWWW, denne var skikkelig flott altså, det lyser av den :))))

  SvarSlett
 2. elsker den siden her! Hærlige farger og hærlig oppsett! *elsk!
  *

  SvarSlett
 3. Hei Torill, nå har jeg tatt en laaaang titt her inne og jeg fikk så lyst til å prøve dette dselv. Kunne du ha gitt meg noen tips for å komme i gang. Hva jeg bør ha og/eller tenke på.
  Klem Bodil

  SvarSlett
 4. Hei igjen.
  Takk for svar :) Hadde ingen bok jeg kunne bruke, så jeg lagde meg en av tegneark og bind it maskina. I dag har jeg klina bra med relieffpasta og mine gemle malingtuber. Merkelig at de ikke hadde tørka inn, hehe..
  Ble ferdig med utsiden av boka og tenkte å legge den i bloggen min i morgen
  Om du har lyst til å ta en titt hadde det vært koselig :)
  klem :)

  SvarSlett

Jeg blir så glad for kommentarer! Så legg gjerne igjen noen ord, så kan jeg titte innom deg også:0)
>Tusen takk!!!